1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Община Пазарджик сваля доверието от ръководството на ФК Хебър 1918

Община Пазарджик сваля доверието от ръководството на ФК Хебър 1918

Време за четене: < 1 минута

Финансово ще бъде подпомагана само детско-юношеската школа.

Община Пазарджик сваля всякакво доверие от ръководството на футболен клуб Хебър, което се преизбра самостоятелно в миналия ден, заявиха от местната администрация в съобщение до медиите.

На този етап Общината ще подпомага усилено само и единствено развитието на детско-юношеската школа, но счита предишното „ново“ ръководство на клуба и неговите действия за окончателно компрометирани пред гражданите и феновете на отбора. С отказа си първо дори да допусне общината до финансовите показатели, а впоследствие нееднократно и в течение на месеци да отказва да предостави подробна и прозрачна информация как са се харчели ресурсите на клуба, респективно – на общината, ръководството за пореден път затвърждава усещането, че не може да му се има доверие. Никъде не съществуват условия, в които орган, който е финансирал една институция, да получава отказ от информация как са харчени парите му, се казва в съобщението.

Община Пазарджик ще оперира и ще подкрепя инициативи само в условия на адекватна отчетност на дейностите и на харчените публични средства, без да допуска своеволия с публичен ресурс, в това число и употреба на спортни клубове като лост за политическо въздействие, допълват още от местната администрация.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Попето

Хора, този охлюв кво направи за няколко месеца?
закри спорта?
Този е по зле и от Линков, а не вярвах, че има такъв!

Димитър танков

Linkov nqma raven strashen prestapnik

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx