Хебър се раздели с трима

Време за четене: < 1 минута

Волейболният тим на Хебър се раздели с трима от състезателите си.

В отбора за следващия сезон със сигурност няма да останат разпределителят Георги Братоев, както и централните блокировачи Венцислав Рагин и Денис Чавдаров. Най-напред от Пазарджик си тръгна Братоев, който още в края на март освободи квартирата си в центъра на града, а по-късно обяви, че се завръща в Нефтохимик (Бургас).

В рамките на няколко часа снощи Хебър съобщи, че се разделя с Венцислав Рагин и Денис Чавдаров.

Първият бе част от основния състав на „тигрите” в дебютния им сезон в Суперлигата – 2018-2019 г. През миналия сезон Рагин влизаше на полето епизодично и като цяло бе сред резервните опции на Атанас Петров за важните мачове.

Прецених, че е най-добре да продължа кариерата си на друго място. Мое е решението. Все още нямам отбор, търся си. Най-вероятно ще продължа кариерата си в България, коментира раздялата си с пазарджиклии Венци Рагин.

Хебър няма да продължи през следващия сезон и с централният блокировач Денис Чавдаров.

С ръководството просто не постигнахме договорка за още една година, явно те са решили да разчитат на други състезатели. Иначе целите бяха постигнати – играхме два финала, и спечелихме и двата. За титлата просто не ни беше дадена възможност заради пандемията и прекратяването на първенството. Вариант да остана нямаше. Водя преговори за следващия сезон с друг отбор, но нищо все още не е финализирано, заяви Чавдаров.

В момента Хебър води разговори за оставане със стратегическите си играчи както и търси нови за попълване на определени звена.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *