1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Шефът на Хебър: Нямаме време за пилеене. Селекцията ще продължи

Шефът на Хебър: Нямаме време за пилеене. Селекцията ще продължи

Време за четене: < 1 минута

Президентът на ФК Хебър Валентин Василев – Валдани отлетя вчера от Словения към България, напускайни лагера на “зелените” в Мостице.

В последните седем дни Валдани бе плътно до отбора, като за това време изгледа и 3 контролни мача на тима.

Доволен съм от видяното. Момчетата изпълняват съвестно задачите на треньорския щаб и поемат успешно големите натоварвания. Както вече обявих, в контролите резултати не ме интересуват, защото точки не се дават. Важното е футболистите да се подготвят добре за да им бъде след това после по-лесно в официалните срещи. Видях хубави неща в тренировките и проверките, които изгледах и съм оптимист. Разбира се, има и грапавини за изглаждане, но това е в компетенцията на треньора Веселин Великов и колегите му от техническия щаб. Новите попънения имат класата да са част от Хебър и мога само да им пожелая успех. Селекцията ще продължи.

Шефът на хебърци планира още през следващата седмица да събере на първо заседание новия УС за обсъждане на текущи задачи и поставяне на конкретни цели за изпълнение.

Нямаме време за харчене. Имам конкретни идеи за извеждане на клуба от летаргията, която го бе обхванала през последните няколко месеца. Ще ги обсъдя с колегите от УС. Предстои ми среща и с общинското ръководство. Хебър е най-известния спортен бранд в областта и трябва да има добра колаборация с местната власт – Община и Общински съвет. Другото няма да е нормално, категоричен е Валдани.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx