1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Волейболният Хебър взе лиценз

Волейболният Хебър взе лиценз

Време за четене: < 1 минута

Президентът на ВК Хебър Александър Иванов направи изявление в официалните канали на отбора преди старта на волейболния сезон, съобщи, че отборът е успешно е преминал процеса на лицензиране и подкани всички потенциални партньори, бизнеси, фирми и институции да застанат до Хебър за стабилизирането на клуба и създаването на един устойчив модел, който да дава реален шанс на младите волейболисти от школата.

Хебър получи право да участва в най-високото ниво на волейбола в България и по този начин даваме зелена светлина на всички потенциални партньори, бизнеси, фирми и институции да застанат до нас в битка за стабилизирането на клуба и създаването на един устойчив модел, който да дава реален шанс на младите ни волейболисти, заяви Александър Иванов.

Той изказа и благодарност към всички, които до момента са подкрепяли и са повярвали в каузата „Хебър“.

След края на сезона запазихме своеобразна тишина, в което време свършихме изключително много работа, която да заздрави основите на клуба. Сега е време за по-голямата и по-важна крачка. Нека се обединим и заедно да дадем възможност младите състезатели на Хебър да играят мъжки волейбол на конкурентно ниво, заяви още Александър Иванов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx