1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Югозападна трета лига
  6. »
  7. Хебър II посреща Миньор на “Георги Бенковски”

Хебър II посреща Миньор на “Георги Бенковски”

Време за четене: < 1 минута

Дублиращият на Хебър ще посрещне гостуващия Миньор (Перник) на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик, а не на едноименното спортно съоръжение в село Сарая, където младите хебърчета играят домакинските си срещи от шампионата на Югозападната Трета лига.

Причина за рокадата на стадионите стана по искане на ОДМВР – Пазарджик. От полицията заявили на отбора домакин, че опазването на реда преди, по време и след края на срещата в Сарая ще бъде значително по-трудно при очакванията за публика от Перник на мача. По предварителни очаквания първенецът в класирането на Югозападната Трета лига ще разчита на подкрепата на поне стотина от своите фенове, което може да доведе до поетенциална опасност от нарушаване на обществения ред. Както е известно, на стадиона в Сарая няма обособена “клетка” за гостуващите агитки и това е основаната причина за направеното искане от страна на органите на реда.

Мачът между Хебър II и Миньор е в събота от 16 часа, като достъпът за зрители на стадион “Георги Бенковски” ще бъде свободен.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx