1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Хебър кани феновете си на блиц турнир “Коледна надежда”

Хебър кани феновете си на блиц турнир “Коледна надежда”

Време за четене: 2 минути

Благотворителен блиц турнир по футбол под надслов „Коледна Надежда”, организира в събота, 16 декември 2023 година ФК Хебър 1918.

Проявата ще бъде част от дарителската кампания на клуба, която има за цел за събере средства за финансовото подпомагане на Хебър през месеците декември и януари. Началото на мероприятието е планирано за 12:30 часа на официалния терен на стадион „Георги Бенковски”, а входът за зрители ще бъде свободен.

Блиц турнирът предвижда един срещу друг да играят 4 отбора, съставени на смесен принцип от футболисти на ФК Хебър – първи, втори и трети отбор, както и юношеска селекция от школата на клуба. Въпросните отбори ще играят в състави от по 9 човека на половин терен. В другата част на игрището мачлета ще си спретнат всички останали деца от Академията на клуба, така че атракциите и емоциите от най-големите до най-малките футболисти на Хебър ще бъдат гарантирани.

На стадиона ще бъдат поставени и кутии за дарения, в които желаещите да подкрепят финансово тима фенове и гости ще могат да дадат своята лепта за най-важната в момента кауза – спасяване на представителния футболен тим на Пазарджик.

От ФК Хебър предварително информират, че всички натоварени с организацията и провеждане на събитието служители и партньори ще се включат в неговата реализация напълно безплатно, давайки по алтернативен начин своята лепта за кампанията.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx