1. Начало
  2. »
  3. Хебър
  4. »
  5. Феновете на Хебър с предупреждение

Феновете на Хебър с предупреждение

Време за четене: < 1 минута

Ситуацията със спорта в Пазарджик се влоши драстично след последните кметски избори, в които досегашният кмет Тодор Попов бе победен от Петър Куленски.

В резултат на това бъдещето на волейболния и футболния Хебър остава под голяма въпросителна. След като през изминалите дни ръководството на волейболния Хебър направи открито студио, в което обясниха какво е състоянието на клуба и обясниха хронологията на събитията от последните няколко седмици, сега бе взето отношение и за състоянието на футболния клуб.

По време на домакинството срещу ЦСКА 1948 (загубено с 1:3), феновете на Хебър издигнаха банери, на които бе изписано „Ако приказката Хебър свърши, вашият кошмар започва!“. Това предупреждение по всяка вероятност е насочено към местната власт в града, откъдето стана ясно, че средствата за спорт ще бъдат редуцирани драстично. Новият кмет на Пазарджик Петър Куленски ще трябва да промени отношението, което демонстрира към спорта в града, ако не иска да си навлече рано-рано врагове в лицето на феновете. От изборите насам се говори, че общината ще затегне кранчето и ще свие парите, с които подпомага футбола и волейбола. Упорито се говори, че Любослав Пенев, както и играчите с по-големи заплати, ще си тръгнат от клуба.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx