1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Александър Иванов: Търсим партньори и спонсори

Александър Иванов: Търсим партньори и спонсори

Време за четене: 2 минути

Ще направим всичко възможно да задържим нивото, коментира президентът на ВК Хебър.

Хебър отстъпи като гост на Монтана с 2:3, в мач от пети кръг на ефбет Супер Волей. С това волейболистите на Хебър отбелязаха първа загуба в шампионата. Президентът на ВК Хебър Александър Иванов говори след мача, като внесе повече яснота за моментното състояние на тима.

Поздравления за успеха на Монтана. Искам да използвам и момента да честитя два хубави повода във ВК Хебър, на двама човека от нашия щаб. Те станаха бащи на две прекрасни момиченца – това са кондиционния треньор Велчо Соколов и помощник-треньорът Николай Касабов. Да са им живи и здрави! От началото всичко бе под контрол, но след това изпаднахме в това трудно положение. Има напрежение в последните две седмици. Не се сърдя на момчетата за този мач с оглед на последните събития. Гледаме напред. Имаме много неща да решаваме, не само волейболно, но и организационно. За да успеем да задържим тази селекция, трябва финансиране.

Проведохме срещи с новия кмет и представители на Общината. Работим в посока заедно да намерим решение. Виждаме, че Общината няма да може да заделя средства, каквито постъпваха досега. Ще работим да намираме външни партньори и спонсори. Но подкрепата на Община Падарджик е ключова и надявам се да намерим заедно решение.От утре започваме разговори. Смятам, че въпреки всичко нещата не са толкова песимистични.

От 7 години градим нещо. Затова ще направим всичко възможно, за да задържим нивото. Каквото зависи от нас като ръководство, ще го свършим. Ние сме в деликатна ситуация и  заради това, че времето за справяне със създалата се ситуация е малко. Ще видим с какъв състав ще се качим в самолета за Полша да гостуването на Заверче от Купата на ЦЕВ.

Предстоят разговори с играчите. Истината е, че трябва да приемаме нещата по-философски. Ще се справяме, с каквото можем. В заключение искам да кажа, че преговаряйки със спонсори, на тях им е необходима и гаранция за финансова помощ и от Общината. Последните две седмици бяха дълги, но съм уверен, че това, което сме изградили, ще бъде фактор за дълги сезони напред.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx