1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Първа лига
  6. »
  7. Днес пускат билетите за мача с ЦСКА

Днес пускат билетите за мача с ЦСКА

Време за четене: 2 минути

Хебър пуска във вторник продажбата на билетите за предстоящия двубой с ЦСКА.

Мачът е от XXIX кръг на efbet Лига и ще се играе в четвъртък, 4 май, от 18 часа на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик.

Желаещите да се снабдят предварително с входни талони могат да направят това във вторник и сряда на дежурната каса на стадиона, която е с работно време от 16 до 19 часа. В деня на срещата след 14 часа ще бъдат отворени всички каси, а 2 часа преди началото на срещата и вратите на стадиона. Организацията за продажба на билетите ще бъде аналогична с тази от мача на Хебър с Левски, състоял се на 5 март. Фенове на Хебър и неутрални такива ще закупуват входни билети, както следва: тези за сектор “В” и “Б” от касата при малкия изкуствен терен до езерото, а желаещите да гледат двубоя от новата трибуна в сектор “А” от касата до фитнеса. Феновете на ЦСКА, ще закупуват билети на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектора “Г”, който е за гости.

С превантивна цел всички фенове с отличителни клубни артикули на “червените”, ще бъдат изпращани в сектора за гости, дори да са закупили билет за друг сектор!

От ФК Хебър приканват зрителите на двубоя с ЦСКА да отидат по-рано на стадиона, тъй като пропусквателния режим ще бъде по-рестриктивен, a заради проверките на полицията влизането ще става по-бавно от обикновеното. На стадиона няма да се допуска вкарване на бутилки с минерална вода и твърди предмети. От Управата на Хебър приканват зрителите за стриктно спазване на определените сектор, блок и място на седалка. Децата до 14 години влизат с придружител, декларация и без билет.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx