1. Начало
  2. »
  3. Млади таланти
  4. »
  5. “БГ футболни проби“ канят деца от Пазарджик и областта да се включат във футболни тренировки, наблюдавани от скаути

“БГ футболни проби“ канят деца от Пазарджик и областта да се включат във футболни тренировки, наблюдавани от скаути

Време за четене: < 1 минута

На 27 април деца и младежи ще получат шанс да се реализират във водещи футболни клубове от страната и чужбина, съобщиха организаторите „БГ футболни проби“.

Тогава на стадион „Пловдив“ в Пловдив ще се проведат футболни тренировки, по време на които децата ще бъдат наблюдавани от т. нар. скаути (представители на футболен клуб, отговарящи за привличане на таланти). Събитието ще започне в 10 часа, а младежи на възраст между 8 и 22 години могат да се запишат за него до 25 април. За целта трябва да се обадят на телефон 088 5 512 790 или използват Фейсбук страницата на „БГ футболни проби“.

Мисията ни е да дадем шанс на талантливи деца, най-вече от малките населени места, да бъдат забелязани от големите футболни клубове и да развият потенциала си, като бъдат привлечени в тях. Над 70 деца, преминали през пробите, организирани от нас, вече намериха своята реализация. Всяко дете на или над 8 години, както всеки младеж, до 22 години, могат да се запишат и да покажат уменията си, каза Ивайло Крушарски, основател на инициативата.

Той обясни, че този формат е наложен в страните с развит футбол и традиции, но е нов за България. Засега „БГ футболни проби“ е единствената организация, даваща шанс на младите футболни таланти. Очаква се в събитието да вземат участие скаути от българските грандове ЦСКА, Левски и други, както и представители на футболни клубове от Албиона.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx