1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Млади надежди от школата на Хебър с място в мъжкия отбор на шампионите

Млади надежди от школата на Хебър с място в мъжкия отбор на шампионите

Време за четене: 2 минути

При победата на Хебър над Пирин (Разлог) с 3:0 гейма, в мач от XX кръг на efbet Супер Волей, три момчета от втория отбор и школата бяха в състава за срещата, след като цяла седмица се готвиха с първия отбор.

Място в мъжкия отбор на шампионите намериха Иван Сарафов – диагонал, Рангел Витеков – разпределител и Ивайло Петров – посрещач. Тримата са основни играчи на състава до 20 години, който спечели група В на шампионата за тази възраст и продължава напред борбата за класиране на Държавни финали за тази възраст.

От ВК Хебър пожелаха на младите си надежди да продължават с усърдната работа, като изразиха увереност, че тя ще ги направи неизменна част от състава на тигрите в бъдеще.

Имаме доста качество, както във втория отбор, така и в цялата школа. Работи се и ни трябва още малко време и търпение, за да започнем да ги внедряваме устойчиво в първия състав. Това е процес, който съм сигурен че ще извървим успешно и скоро ще се радваме на продукти от нашата школа, коментира президентът на ВК Хебър Александър Иванов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx