1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Хебър обяви кога и как ще се влиза на стадиона за срещата с Левски

Хебър обяви кога и как ще се влиза на стадиона за срещата с Левски

Време за четене: 2 минути

Близо 200 полицаи от дирекциите в София, Пазарджик, Пловдив и Смолян, както и още поне 50 жандармеристи с кучета ще бъдат ангажирани с охраната на неделния мач от XXII кръг на efbet Лига между Хебър и Левски.

Двубоят започва в 14:15 часа на стадион “Георги Бенковски” и се очаква с голям интерес от футболната общественост в областта. От Хебър призоваха феновете на футбола да не идват в последните 30 минути на стадиона с цел избягване на струпвания по входовете. Заради щателните проверки на полицията, влизането ще става по-бавно от обикновеното. За тази цел касите за продажба на билети ще започнат работа още в 10 часа, а вратите на стадиона ще бъдат отворени в 12:30.

С цел да не се смесват потоците с фенове, организаторите на двубоя определиха ред за влизане на спортното съоръжение. Феновете на ФК Левски (ултраси със сини шалове и и/или сини фланелки) ще закупуват билети на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектора за гости (“Б”).

Фенове на Хебър и неутрални такива ще закупуват входни билети, както следва: тези за сектор “В” и “Г” от касата при малкия изкуствен терен до езерото, а желаещите да гледат двубоя от новата трибуна (сектор “А”) – от касата до фитнеса.

Всички билети са с цена 10 лева и ще се продават само в деня на мача (след 10 часа на стадиона).

Както вече писахме, квотата за ултраси на ФК Левски е фиксирана на 1 200 билета и нито един повече. Това е максималният праг от хора, който секторът за гости може да събере без опасност от нарушаване на физическия интегритет на зрителите. След изчерпване на квотата от 1 200 билета, касата ще преустанови продажба.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx