1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. ОС на БФС Новини
  6. »
  7. Нова вълна млади футболни рефери попълниха пазарджишката колегия

Нова вълна млади футболни рефери попълниха пазарджишката колегия

Време за четене: < 1 минута

Традиционният предсезонен семинар на пазарджишката футболно-съдийска колегия при ОС на БФС – Пазарджик завърши с връчване на сертификати на най-новите и млади рефери.

Те ще се влеят в редиците на колегията още с рестарта на областните шампионати по футбол за деца, юноши и мъже през тази пролет, стана ясно на сбирката в “Гранд хотел Хебър”. Още в началото на семинара шефът на местната футболна централа Йордан Линков акцентира пред своите подопечни за внимание и отговорно отношение, тъй като напролет педстои решителната фаза от първенствата, в която ще бъдат определени призьори и изпадащи. Линков подчерта и значението на започващата дигиталазация в администрирането на аматьорския футбол чрез въвеждане на електронно първенство, която ще засегне всички клубове по вертикала на веригата, в това число съдии и делегати.

По своите ресори пред съдийския и делегатски апарат на ОС на БФС говориха още шефът на реферската комисия Цанко Миндалов, председателят на спортно-техническата Мариян Дойчев и методистът ОСК Мирослав Григоров.

Семинарът завърши с провеждане на теоретичен тест, а след няколко дни предстои и покриване на физически нормативи от всички съдии.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx