1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Първа лига
  6. »
  7. Хебър се завръща у дома. Нови правила за влизане на стадиона

Хебър се завръща у дома. Нови правила за влизане на стадиона

Време за четене: 2 минути

Хебър приема в понеделник от 14:30 часа на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик Спартак (Варна) в двубой от XX кръг на efbet Лига.

Това е първа домакинска среща среща за “зелените” в Пазарджик след почти деветмесечна пауза, през която за официални срещи хебърци “приемаха” своите опоненти на националния стадион “Васил Левски” в София. За мача със Спартак ще има някои нови елементи, свързани с организацията и провеждането на двубоя, напомниха от “Бенковски” 200. Така например, за първи път от пролетта на 2017 година допускът до стадиона за фенове на домакини и гости ще бъде с билети, чиято цена е фиксирана на 10 лева и ще бъде такава до края на настоящия шампионат. Входните талони ще се продават в деня на мача на касите на стадиона, като всеки от тях ще бъде с реквизити, определящи сектор, блок, ред и място на седалка.

Децата до 14 години ще влизат безплатно, но с придружител, който трябва да попълни декларация.

От Хебър приканиха зрителите, попадащи в хипотезата за родители, настойници, попечители, придружители или лица, полагащи грижи или носещи отговорност за конкретното дете, да си попълнят и подпишат по възможност предварително въпросните декларации.

От тук може да изтеглите декларация

Друга важна подробност е свързана с бутилките за минерална/трапезна вода, за които има забрана за внасяне на стадиона. За улеснение на феновете от ФК Хебър ще осигурят безплатни ПВЦ чаши, в които въпросната вода ще може да се налее преди влизане на спортното съоръжение.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx