1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Първа лига
  6. »
  7. Хебър се завръща у дома. Нови правила за влизане на стадиона

Хебър се завръща у дома. Нови правила за влизане на стадиона

Време за четене: 2 минути

Хебър приема в понеделник от 14:30 часа на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик Спартак (Варна) в двубой от XX кръг на efbet Лига.

Това е първа домакинска среща среща за “зелените” в Пазарджик след почти деветмесечна пауза, през която за официални срещи хебърци “приемаха” своите опоненти на националния стадион “Васил Левски” в София. За мача със Спартак ще има някои нови елементи, свързани с организацията и провеждането на двубоя, напомниха от “Бенковски” 200. Така например, за първи път от пролетта на 2017 година допускът до стадиона за фенове на домакини и гости ще бъде с билети, чиято цена е фиксирана на 10 лева и ще бъде такава до края на настоящия шампионат. Входните талони ще се продават в деня на мача на касите на стадиона, като всеки от тях ще бъде с реквизити, определящи сектор, блок, ред и място на седалка.

Децата до 14 години ще влизат безплатно, но с придружител, който трябва да попълни декларация.

От Хебър приканиха зрителите, попадащи в хипотезата за родители, настойници, попечители, придружители или лица, полагащи грижи или носещи отговорност за конкретното дете, да си попълнят и подпишат по възможност предварително въпросните декларации.

От тук може да изтеглите декларация

Друга важна подробност е свързана с бутилките за минерална/трапезна вода, за които има забрана за внасяне на стадиона. За улеснение на феновете от ФК Хебър ще осигурят безплатни ПВЦ чаши, в които въпросната вода ще може да се налее преди влизане на спортното съоръжение.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx