1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Владимир Манчев: Целта ни е да направим освен добър отбор в игрови план, така и хубав колектив, който да ни...

Владимир Манчев: Целта ни е да направим освен добър отбор в игрови план, така и хубав колектив, който да ни носи успехи

Време за четене: 2 минути

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели първите си впечатления от стартиралия в понеделник 15-дневен лагер в Алания, Турция.

Доволни сме от условията, които ни предоставят домакините. Хотелът е много добър, терените са страхотни и реално всичко, което ни е необходимо, го имаме на разположение. Хубавото време също е в наша полза, защото ни позволява да работим пълноценно и да изпълняваме до момента всички задачи, които стоят пред нас за този лагер.

Той хвърли поглед и към целите на режима в Алания.

Този лагер е много важен за нас в няколко аспекта. Първо, ние ще трябва да избистрим игровата физиономия на отбора. При нас почти половината отбор е нов, защото дотук привлякохме осем нови състезатели и ще използваме тези две седмици, в които ще бъдем заедно за да напаснем характерите в колектива, а и като взаимоотношения в отбора. Новите играчи пък ще запозная изискванията – моите и на колегите от щаба и най-вече да бъдем заедно, за да се опознаем и да направим освен добър отбор в игрови план, така и хубав колектив, който да ни носи успехи.

Владимир Манчев подчерта, че всички нови попълнения са селектирани лично от него.

Няма играч, който да е привлечен без моето одобрение. През зимата по-трудно се привличат качествени футболисти по чисто обективни причини. Ние успяхме да вземем добри футболисти, за което съм благодарен на ръководството. Разбира се, имаше и такива, които не успяхме да вземем по една или друга причина, но на този етап съм доволен от това, което взехме като качество и дълбочина в състава. Може да привлечем още един състезател в халфовата линия, ако се появи добра възможност за входящ трансфер.

Той коментира и темата за стартиращите от утре контроли на хебърци.

Трудно ще бъде абсолютно всички да получат равен брой минути в предстоящите проверки, макар че това е първото ми желание. Нямаме в момента пълна група от 20 полеви играчи, тъй като са налице някои контузии и затова на някои ше се наложи да играят малко повече, докато отшумят травмите. Надявам се от следващата седмица да разполагам с целия наличен състав от общо 23 играчи.

Утре от 15 часа местно време Хебър излиза срещу 14-кратния шампион на Полша Висла (Краков) в първата си проверка от лагера в Алания, Двубоят ще се играе в Белек, регион Анталия.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx