1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Хебър замина за лагера в Турция

Хебър замина за лагера в Турция

Време за четене: 2 минути

Хебър замина тази сутрин с група от 23 футболисти за двуседмичен лагер в Алания, Турция. Режимът на турската Ривиера ще бъде основен етап от зимната подготовка на пазарджиклии.

На борда на самолета в посока Анталия се качиха всички осем нови попълнения на отбора: Звонимир Микулич, Камен Хаджиев, Архан Исуф, Николай Николаев, Стефан Цонков, Стоян Стоичков, Лорен Маружин и Марк-Емилио Папазов.

Очаква се по време на лагера към състава на Владимир Манчев да се присъедини и още един нов полузащитник. В групата попаднаха и младите надежди от школата на Хебър Мартин Янков, Стилиян Тисовски и Филип Парутев, които ще получат шанс за изява по време на четирите контроли на турска земя. В тях Хебър ще срещне последователно тимовете на Висла (Краков), Полша, на (21 януари, Кривбас (Кривой рог), Украйна, на 24 януари,  Каспий Актау, Казахстан (27 януари), и Металист (Харков), Украйна, на 30 януари.

Групата на Хебър:

Вратари: Петър Дебърлиев, Мартин Янков, Звонимир Микулич;

Защитници: Камен Хаджиев, Архан Исуф, Николай Николаев, Стефан Цонков, Осира Корнел, Муса Сила, Робърт Мазан, Мартин Михайлов, Георги Търтов;

Полузащитници: Алехандро Гарсия, Марсел Жан-Пиер, Богомил Божуркин, Стилиян Тисовски, Филип Парутев, Стоян Стоичков;

Нападатели: Лорен Мружин, Октай Хамдиев, Арсенио Валпорт, Ивайло Михайлов, Марк-Емилио Папазов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx