Хебър започна подготовка

Време за четене: 2 минути

Хебър започна зимната си подготовка със седем нови попълнения.

В първото за 2023 година занимание се включи бившият вратар на Левски Звонимир Никулич, който часове по-рано подписа контракт с пазарджиклии. Неговият сънародник от Хърватия Лорен Маружин също вече е официално футболист на Хебър. 25-годишният нападател пристигна снощи в Пазарджик и днес тренира с хебърци. Останалите нови попълнения са вече обявените от клуба български футболисти Архан Исуф, Камен Хаджиев, Николай Николаев – Хълк и Стоян Стоичков.

Преди старта на зимната подготовка Владимир Манчев представи пред футболистите новите си асистенти в щаба: техническия асистент Димитър Андонов и треньора на вратарите Мартин Митев.

През тази и идната седмица хебърци ще се готвят в домашни условия на клубната си база, а на 16и януари летят за Алания, където ще проведат основния етап от зимната си подготовка. По време на лагера в Турция “зелените” ще изиграят и четири контролни мача, съперниците за които все още се уточняват. На родна земя Хебър ще има само една проверка – на 14 януари с Локомотив (Пловдив).

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *