1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. Родопи
  8. »
  9. Родопи (Дебръщица) хвърли кърпата заради изисквания на БФС

Родопи (Дебръщица) хвърли кърпата заради изисквания на БФС

Време за четене: 2 минути

Въпреки че отборът успя да отложи срещата от откриващия кръг със Зенит (Ветрен дол), видимо наличният период от време не е достатъчен за дебръщяни, за да покрият изискванията на БФС за нормално провеждане на футболни мачове.

От ръководството на тима обявиха причините за преждевременното си отказване за участие в шампионата на страницата си във Фейсбук.

Стадионът, на който се играят домакинските мачове, не отговаря на изискванията за провеждане на футболна среща при нормални условия (липса на ток и топла вода в съблекалните), признават от Родопи.

Неприемливо е състоянието на терена. Няма топла вода и тоалетни. Скамейки за дежурни лица и гостуващия отбор липсват. От тима алармират за външен натиск, като разполагат с информация и за саботиране на евентуален домакински двубой.

Нежеланието на няколко отбора от групата, които поради гореспоменатите причини отказват да гостуват на нашия стадион, се отчита като друг основен фактор за това Родопи да изчезне от футболната карта този сезон.

Специално за Pzsport.info говори ръководителят на тима Петър Френски, който разкри, че е отхвърлил предложения от други отбори, които са готови срещу наем да предоставят своите терени. Според него, по-добрият вариант е да се създадат нормални условия, отколкото да се дават “грешни пари”.

От местната футболна централа потвърдиха информацията.

Мачовете на отбора занапред се анулират и така ще има два почиващи тима всеки кръг, сподели шефът на ОС – Пазарджик към БФС Йордан Линков.

От клуба изразяват готовност да отреагират на създалата се ситуация и да оправят състоянието на своята база. Всички състезатели са осведомени със становището на клуба и проявяват разбиране, като по-голямата част ще продължат да играят в други отбори по препоръка на ръководството на тима.

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
8 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Димитър Танков

Петьо не си мисли че ме е страх от теб или Родопи или Родопа .
ще мина през всички отбори с по 5 гола да знаете ….нямате място във футбола щом нямате вода и терен мишки

Петър

Абе мишок, я вземи се покажи с истинското си име, не се прави на Мути!!! Покажи се да те видим, кооолко си голям ,,мъж”! Кво’ се криеш зад чуждо име!! Не че ти дължа обяснение, но вода имаме мишок, съблекалните са чисто нови , просто е въпрос на време да се подмени Ел трасето!! Ок ли е мишок, покажи се с истинското си име! Мишок страхлив!!!

Димитър Танков

Петьо не ти отива да ми говориш така !
нито си ми на годините ,нито на циганите който съм взел след като си изгоних най добрите футболисти .
нито си ми на мачовете в селския футбол !
нямате място във футбола щом нямате ток и вода къде си тръгнал Левак

Цветелина

Левак си ти господине.Защо се ежиш в коментари?Вместо да играете, да се забавлявате,да си стискате ръце мъжката ,без значение кой паднал,кой спечелил…ти се заяждаш и се ежиш като някакъв пубертет.В коментари!!!Не ти отива на годините,господине.

ПП

С управлението на БФС и в частност на Линков, след година А и Б груба ще се обединят в една поради липса на отбори

Samora

na tan otigat neshtata

Пикси от Мирянци

В Черногорово също няма тоалетни и течаща вода, какво остава за топла, защо при тях не важат тези разпоредби?

Смях

Черногорово са най-големите селяци в пазардишкия футбол…. само ритане, псуване, навлизане на терена на публиката…. няма съблекални, няма нищо…

8
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx