1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Тодор Попов: Хебър е мъка, търпението ми свърши

Тодор Попов: Хебър е мъка, търпението ми свърши

Време за четене: 2 минути

Кметът на Пазарджик Тодор Попов анонсира предстоящи промени в спортно-техническото звено на ФК Хебър.

Градоначалникът направи това по време на мероприятието за старт на дейностите по изграждане на електрическо осветление на стадион “Георги Бенковски”.

Търпението ми свършва. Това, което виждам в Хебър, не ми харесва, Едва ли харесва и на един фен. И ние каквато и база да направим, “Уембли” да изградим в Пазарджик, никой няма да иска да гледа продукцията, демонстрирана от отбора в последните мачове. Това е непривлекателен футбол, който не може да те впечатли с нищо. В тази връзка мога да кажа, че на 100 процента в Хебър ще има промени до края на седмицата. Какви ще бъдат те в конкретика ще обяви президентът Елизар Спасов, който вече работи по темата. Тая работа е мъка и ние ще се върнем отново на варианта да разчитаме на собствени сили и средства. За съжаление, нашите очаквания не се покриха с действителността и няма нищо срамно да си го признаем. Сагата с нашите партньори от “Жокер Груп” ще приключи като развод, но кротко и мирно, а не по италиански.

Той допълни, че е разочарован от игра и манталитет и промени в тази посока ще се правят колкото е необходимо.

Ние искаме Хебър да играе добър футбол. Вече покрай отбора започнах да гледам редовно български футбол, което никога преди това не съм си представял. И лошото за нас е, че другите отбори играят добър футбол. Включително и тези от нашата черга. Или поне се опитват да го правят. Ние играем “Ганкиното” и сме много далече от това, което трябва да бъде. Не виждам в играта нито идея, нито мотивация, нито импулс някакъв. И понеже това не е продукцията, която искаме да виждаме, ние ще правим промени. По аналогия на волейбола преди две години.

С коментар по темата за предстоящите промени в Хебър се включи и председателят на УС на клуба Елизар Спасов, който също призна, че партньорството с италианския консорциум е било напълно безплодно.

Ето какво още анонсира по темата шефът на хебърци:

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Смях

Такива са артисти, че няма на къде повече хахахах. Лъжи след лъжи : )

Тодор

Време е Кирил Б да поеме и мъжкия отбор, такъв велик треньор и ръководител

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx