1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Спортни бази и съоръжения
  8. »
  9. Обновяват зала “Васил Левски”

Обновяват зала “Васил Левски”

Време за четене: < 1 минута

Ръководството на Община Пазарджик и волейболния шампион на България и носител на всички трофеи през изминалия сезон Хебър използват лятната пауза, за да направят цялостно вътрешно обновяване на спортна зала „Васил Левски“.

От близо месец ремонтните дейности текат с пълна пара, а целта е домът на волейболния първенец да придобие още по-хубав и модерен вид, както и да отговаря напълно на всички критерии по европейски стандарти.

Ремонтът на нашия дом – спортна зала “Васил Левски”, върви по план и нямаме търпение съвсем скоро да посрещнем всички фенове за началото на сезона”, сподели председателят на УС на ВК Хебър Александър Иванов.

През миналата есен Общината бе принудена да прави експресен мини ремонт на залата, тъй като тя не отговаряше в пълна степен на критериите за провеждане на мач от Шампионска лига и Хебър бе заплашен да домакинства в София. Преди това с държавни средства на спортното министерство на залата пък бе направен друг ремонт, който засегна фасадата и покривната конструкция. Монтирано бе и художествено осветление.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx