1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Кирил Божков поема школата на Хебър

Кирил Божков поема школата на Хебър

Време за четене: < 1 минута

Някогашният нападател на Хебър и Марица (Пловдив) Кирил Божков е новият директор на ДЮШ на Хебър.

Той поема поста от Спас Спасов, който преди месец напусна по собствено желание. Божков е на 45 години и работеше като треньор в школата на хебърци от 2017 г. до момента.

В цялата школа ще се тренира по обща методика, а особено при по-малките акцентът ще бъде поставен върху индивидуалните тренировки. Ще привлечем още 1-2 млади треньори с нужния лиценз и опит за да надграждаме работата в школата и да ставаме все по-добри. Нашите деца трябва да се развиват. Имаме ли силна школа, до няколко години ще имаме и повече местни състезатели в първия отбор. Това е идеята на ръководството, това е и моята идея. Изискванията към треньорите ще растат. Ще искаме от тях да бъдат по-взискателни и по-мотивирани да развиват децата, като ние пък съответно ще им създадем нужните за това условия. Скоро ще станат ясни треньорите на съответните гарнитури.

Вторият тим на Хебър се запазва и ще играе в състава на “А” РФГ – Пазарджик през сезон 2022/2023 г. като целта пред него ще бъде първото място. Старши треньор на селекцията остава Спас Гигов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
3 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Смях

😀 😀 😀 😀 😀

Смешен

Интересно кой издига подобна кандидатура за толкова отговорен пост. Промяна в ДЮШ Хебър няма!

Ненчо

здравейте иска ме детето да пиши ме хебър

3
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx