Й. Михайлов, Чико-Бунара (Бяга): Никой не е надбягал времето!

Време за четене: 2 минути

В специално интервю за pzsport.info силният човек в тима на Чико-Бунара коментира ситуацията в клуба и евентуалните промени във формата на Четвърта лига.

Според Михайлов бяжани не са достатъчно подготвени за участие в бившата “В” група през новия сезон.

От една страна, спортно-технически не сме за горната група, от друга – финансово също не бихме издържали. Как да покрием такъв бюджет? Можем да караме няколко мача на мускули, но след това? – признава Михайлов.

Ръководителят на “виолетовите” разкри, че е подал молба тимът му да не участва в баражите за Югозападната Трета лига. Когато той и съотборниците му са играли в горната дивизия, те са били на по 35-36 г., а сега на 42-43 г. Разликата сега е значителна. Пред сайта ни той сподели и мнението си относно плануваните реформи за предстоящата кампания в “А” РФГ.

Познавам и двата отбора, които най-вероятно ще допълнят групата (визира Звезда Семчиново и Спартак Пещера) и при цялото ми уважение считам, че ще срещнат сериозни затруднения особено спортно-технически, ФК Лозен и Оборище II също, ако не се подсилят, разбира се.

Според Михайлов разликата между спечелилите промоция и отбори като Вихър, Родопи и дори Тракия е огромна.

За нашия отбор би било по-добре да играем с Балкан (Варвара), Хебър II и т. н. В противен случай една подобна промяна във формата ще доведе до падане на нивото. Според мен, единственият шанс Балкан да играе още от следващия сезон при нас е да вземат нечий лиценз, но времето ще покаже и скоро ще разберем какво ще се случи.

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

3 коментара по “Й. Михайлов, Чико-Бунара (Бяга): Никой не е надбягал времето!

 • юни 22, 2022 в 00:03
  Permalink
  Харесвам 5
  Не харесвам 2

  Данчо, Данчо, сега като се махна пандемията дойде ли време за избори ?
  Аз забавям, но не забравям !!!

  Отговор
 • юни 22, 2022 в 11:46
  Permalink
  Харесвам 11
  Не харесвам 2

  Целта на пещерският отбор е да има отбор с 12-15 играчи от Пещера,за да може като идеш на стадиона да виждаш познати лица, а не да викаш тоя от къде е, колко пари му дават и т.н.А пък дали ще се 5-ти, 10-ти или последни на този етап не е много важно.

  Отговор
 • юни 28, 2022 в 19:17
  Permalink
  Харесвам 1
  Не харесвам 0

  Данко колега, наясно си че идвам и ще остана в групата не ми се прави

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *