1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Наказанията в областния футбол

Наказанията в областния футбол

Време за четене: < 1 минута

Седем лични наказания наложи на редовното си заседание Дисциплинарната комисия при ОС на БФС – Пазарджик.

Най-тежка санкция получи Стоил Фърцов от състава на Левски (Паталеница), който е със спрени състезателни права за два мача поради натрупани девет официални предупреждения. По една среща принудително ще пропуснат Божидар Фърцов и Кристиян Зарков от ФК Величково, Димитър Шиников от Спартак (Калугерово) и Йордан Батаклиев от ФК Брацигово.

В Пета лига има само един наказан – Камил Чаушев от Спартак (Пещера), който ще изтърпи санкция от един мач. При юношите същото наказание получи Асен Мишев от Левски (Ракитово).

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
stalin5

Поздравления за бързата информация!!!
Успех!!!
Бъдете живи и Здрави !!!

Играта

Има тежки моменти и за нас, които обичаме футбола и ЗЕНИТ днес е много тежък ден………. По решение на БФС СОФИЯ отборът на ЗЕНИТ няма да играе мачове тази пролет….. Съгласни сме с това, че отборът е изваден “официално” заради документални проблеми, но искаме да попитаме БФС София, когато започнахме сезона имахме ли тези проблеми????? Ние знаем отговора и Вие НЕ УВАЖАЕМИ господа от БФС София също го знаете, но не ви изнася………….. НЕ УВАЖАЕМИ господа, ако за Вас футболът е облага и пари, за нас е удоволствие, начин на живот и много често даване на лични пари, за да… Прочетете повече »

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx