1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Тракиец (Г)
  8. »
  9. Нов обрат! БФС пак отложи мачовете на Балкан и Тракиец

Нов обрат! БФС пак отложи мачовете на Балкан и Тракиец

Време за четене: 2 минути

БФС продължава да мачка административно “неприятелските” тимове от аматьорския регионален футбол на Пазарджик – Балкан (Варвара), Тракиец (Главиница) и Зенит (Ветрен дол).

С бързо съобщение от тази сутрин в ОС на БФС се е получило разпореждане за поредно отлагане на предстоящи срещи.

Съгласно решение на Изпълкома от 23.03.2022 г. и съгласно чл. 44 ал. 1 буква Б от Наредбата, не се провежда футболната среща от “А” РФГ – Пазарджик между ФК “Тракиец” (Главиница) – ФК “Тракия” (Пазарджик).

Съгласно чл. 28 ал. 1 т. 2 от Устава на БФС и чл. 44 ал. 1 буква Б от Наредбата, не се провежда футболната среща между ФК Балкан (Варвара) – ФК Марица (Белово), сочи разпореждането.

Казано с по-прости думи до второ нареждане се спира участието в първенствата на Балкан, Тракиец и Зенит до окончателно произнасяне на СТК при БФС, коментира ВрИД шеф на местната футболна централа Йордан Линков.

Той допълни, че в предстоящия уикенд Зенит няма мач по програма и затова не е посочен в рестрикциите.

Припомняме, че по-рано през тази седмица от ОС на БФС в Пазарджик успокоиха ръководствата и феновете на въпросните три клуба, че за тях няма да има повече пречки да продължат нормално участието си в регионалните футболни първенства. Днешното решение от “Високите порти” в София обаче идва като контра пункт на тази теза и се очаква да нагнети още повече напрежението по този казус.

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
бай Доцент Мангърий

Нека се обединят А окръжна с двете Б окръжни и да имаме 40 отбора, така като изкарват и вкартва всяка седмица 3 4 отбора нямааа се усети

stalin5

Това решение е доказателство,че Михайлово/лечковото управление е пагубно за Български футбол!!!
Нека ВРИД Председател на ОС БФС по внимателно се запознае с вида на наложените наказания и да излезе с позиция по този проблем,а не механично да изпълнява,това което му се обаждат по телефона!!!
В края на краищата той трябва да работи в интерес на Регионалния Футбол,на който е Председател!!!

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx