БФС отмени мачовете на Балкан и Тракиец от 21-ия кръг

Време за четене: 2 минути

Сагата между БФС и отборите на Варвара и Главиница продължава.

Вчера преди обяд ръководството на Балкан (Варвара) е получило важно писмо от ОС на БФС – гр. Пазарджик. От него става ясно, че срещата от предстоящия кръг в Четвърта лига между Чепинец (Велинград) и Балкан (Варвара) не просто се отлага, а няма да се проведе. В постното на информация съобщение липсва каквато и да е причина за отменянето на днешния двубой, но за сметка на нея са допуснати по една правописна и пунктуационна грешка, които няма да коментираме. В случай че Балкан не играе и в следващия кръг, тимът както и отборите, които изказаха подкрепа към лидера в групата, изразяват готовност за бойкот на шампионатите в областта.

Тимът на Тракиец (Главиница) също е изваден от програмата на БФС за настоящия уикенд, без да се изложи мотив за това. Остават съмнения относно отлагането на кръга в южната Пета лига, който трябваше да се проведе този уикенд, където участие взема друг отбор, наказан от Изпълкома на БФС преди дни, а именно Зенит (Ветрен дол). Припомняме, че пролетният дял трябваше да стартира миналата седмица, но заради лошото време бе даден реверанс от още седем дни. Като причина за поредния фалстарт на първенството в “Б” РФГ Юг се изтъква заснеженият терен в Батак, на който местният тим трябваше да приеме Спартак (Пещера).

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

7 коментара по “БФС отмени мачовете на Балкан и Тракиец от 21-ия кръг

 • март 26, 2022 в 11:45
  Permalink
  Харесвам 11
  Не харесвам 0

  Най добре ще е всички отбори от областа да се ОБЕДИНЯТ и да бойкотират ЦЯЛОТО ПЪРВЕНСТВО. Трябва да докажем че НЕМОГАТ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ФУТБОЛА. ОНЕЗИ КОРУМПИРАНИ СЪЩЕСТВА КОИТО УПРАВЛЯВАТ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ.

  Отговор
 • март 26, 2022 в 14:08
  Permalink
  Харесвам 7
  Не харесвам 0

  Г-н Линков няма ли да каже какво се случва ?

  Отговор
 • март 26, 2022 в 20:26
  Permalink
  Харесвам 1
  Не харесвам 8

  Много правилно, само в България не искаме да спазваме правилата. Щом имат нередни документи, няма да играят. За едни може, за други не. Аман от тарикати, винаги да минат метър.

  Отговор
 • март 27, 2022 в 12:24
  Permalink
  Харесвам 3
  Не харесвам 0

  Ало Линкааа, пускай Преславааа….

  Отговор
 • март 27, 2022 в 13:17
  Permalink
  Харесвам 3
  Не харесвам 1

  Г-н Линков,
  Защо не прекратите първенствата в
  Регионалния футбол???
  Аргументи все ще намериш,като гледам как си ги изтъкнал в Съобщението разбрах,че си наясно с документацията!!!
  А и на Михайлов ще му доставиш голямо удоволствие!!!
  Вместо да работите за развитие на ФУТБОЛА вие го затривате !!!
  Такива чудеса аз не помня от 60 години!!!

  Отговор
 • март 27, 2022 в 13:33
  Permalink
  Харесвам 7
  Не харесвам 0

  Пародията няма да има край докато си мълчим,вижда се че Линков е същата подлога на Перуката…Призовавам всички отбори да се обединим и да каже край на Перукан и всички подлоги около него защото се вижда до къде е докарахме….Не знам колко трябва да си смешен да се продаваш за едно кюфте и два нови байряка както почти всички отбори го правят…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *