1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Север
  6. »
  7. Шипка
  8. »
  9. Преди неделното дерби межу Шипка (Драгор) и Звезда (Семчиново)

Преди неделното дерби межу Шипка (Драгор) и Звезда (Семчиново)

Време за четене: < 1 минута

В неделя момчетата на Стоян Илиев гостуват от 15:00 часа в първи мач за пролетния полусезон срещу добре организирания отбор на ФК Шипка (Драгор) воден от зажаднелия за футбол Цветан Петракиев.
Отборът на домакините бе обновен през зимната пауза с цели 7 нови попълнения от горната група. Станислав Петракиев и Виктор Божков от Юнак Ивайло, Димитър Гегов, Любомир Иванов, Светозар Шантов от Вихър Ветрен, Емилиян Стоянов играл последно в Светкавица Синитево.
В отбора на гостите от Семчиново през зимния трансферен прозорец равносметката бе 4 привлечени и един напуснал футболисти. В Звезда Семчинов се присъединиха: Николай Капланов, Кирил Ангелов и Николай Ангелов от Левски (Паталеница), завърна се и легендата на отбора Стефан Долев от отбора на село Драгор. Единственият напуснал през зимния трансферен прозорец е Венцислав Ганев в посока Локомотив Септември. Други две добри новини за семчиновския отбор са бившият футболист на Пирин (Гоце Делчев) и втори капитан Александър Шамов се завръща в халфовата линия от 9 месечна контузия в адуктурите, както и че бившият играч ФК Дижон, Левски (София) и Нефтохимик Иво Малинов остава в отбора.

Абониране
Уведомление за
1 Коментар
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Иван

Кво дерби е това бееее… Дерби на какво ???
Дерби на тиняците !
Като почнете с тези смешни статии… та ми се повдига…

1
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx