Преди неделното дерби межу Шипка (Драгор) и Звезда (Семчиново)

Време за четене: < 1 минута

В неделя момчетата на Стоян Илиев гостуват от 15:00 часа в първи мач за пролетния полусезон срещу добре организирания отбор на ФК Шипка (Драгор) воден от зажаднелия за футбол Цветан Петракиев.
Отборът на домакините бе обновен през зимната пауза с цели 7 нови попълнения от горната група. Станислав Петракиев и Виктор Божков от Юнак Ивайло, Димитър Гегов, Любомир Иванов, Светозар Шантов от Вихър Ветрен, Емилиян Стоянов играл последно в Светкавица Синитево.
В отбора на гостите от Семчиново през зимния трансферен прозорец равносметката бе 4 привлечени и един напуснал футболисти. В Звезда Семчинов се присъединиха: Николай Капланов, Кирил Ангелов и Николай Ангелов от Левски (Паталеница), завърна се и легендата на отбора Стефан Долев от отбора на село Драгор. Единственият напуснал през зимния трансферен прозорец е Венцислав Ганев в посока Локомотив Септември. Други две добри новини за семчиновския отбор са бившият футболист на Пирин (Гоце Делчев) и втори капитан Александър Шамов се завръща в халфовата линия от 9 месечна контузия в адуктурите, както и че бившият играч ФК Дижон, Левски (София) и Нефтохимик Иво Малинов остава в отбора.

Един коментар по “Преди неделното дерби межу Шипка (Драгор) и Звезда (Семчиново)

 • март 19, 2022 в 14:52
  Permalink
  Харесвам 2
  Не харесвам 2

  Кво дерби е това бееее… Дерби на какво ???
  Дерби на тиняците !
  Като почнете с тези смешни статии… та ми се повдига…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *