1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Стилиян Петров идва за срещата с клубовете в Пазарджишко

Стилиян Петров идва за срещата с клубовете в Пазарджишко

Време за четене: < 1 минута

Стилиян Петров, който е част от екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, на 24 февруари ще проведе среща в Пазарджик с футболните клубове от областта.

Това ще се случи от 10:30 часа в конферентната зала на Гранд Хотел “Хебър”, потвърдиха от щаба на Бербатов. От там напомниха, че преди изборния конгрес на БФС на 18 март Димитър Бербатов и екипът му отново обикалят страната, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят пак най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол.

Кандидатурата за нов президент на БФС на насрочения за 18 март конгрес беше издигната от куп футболни клубове. Сред тях имаше и тимове от Пазарджишко в лицето на Балкан (Варвара) и Барикади (Стрелча). В края на месец юни миналата година Димитър Бербатов вече се срещна с клубовете от областта, за да изложи идеите си преди отминалия вече конгрес на БФС.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
1 Коментар
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Димитър Танков

Стенли с теб съм!
Спартак щърково плътно зад теб!
Искам да ми помагаш за циганетата
Понеже изгоних качествените си момчета

1
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx