1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Хебър загуби от Ротор (Волгоград)

Хебър загуби от Ротор (Волгоград)

Време за четене: 2 минути

Хебър загуби с 2:4 от първодивизионния руски Ротор (Волгорад) третата си контрола от лагера в Анталия, Турция.

Мачът се игра на спортен комплекс “Сусези” в Белек.

Руснаците показаха по-добър футбол през първото полувреме и стигнаха до четири безответни гола. С хеттрик за Ротор изпъкна централният нападател на тим Алексей Шеткин. Още един гол след изпълнение на дузпа отбеляза Камил Мюлин. Хебър имаше своите възможности, но Евгени Игнатов, Живко Петков и Георги Търтов се разминаха с попадение.

През втората част Хебър подобри значително играта си и успя да върне два гола  след точни удари на Емануил Манев (60-та мин.) и Тодор Чаровски от дузпа в 90-та. Заради контузии, получени още до почивката, с принудителни смени в състава на хебърци бяха заменени Ивайло Тодоров и Октай Хамдиев. С тях двамата лазаретът на отбора набъбна до седем контузени състезатели.

Николай Митов: започвам да избистрям състава.

По принцип се казва, че резултатът не най-важното нещо в контролните мачове, но пък като допуснеш четири гола за едно полувреме не е приятно. Независимо от причините. След 1:0 за противника имаме три стопроцентови положения, които не ги вкарваме. Малко след това инкасираме елементарни голове от детински грешки. Като стане 2:0, тонусът пада и то каквото и да кажеш, не става. Ти атакуваш, изпускаш, а при тях атака и гол. Имаме проблем, ще го решим. Има и положителни неща. За съжаление, 13 човека играят последните две контроли, защото получихме много нелепи контузии. Не можем да имаме 30 човека като руснаците. На Иво Тодоров се обади оперираното коляно. При Октай Хамдиев проблемът не е толкова сериозен. За съжаление тежката контузия – скъсани кръстни връзки при Жак Пехливанов ще тежи. В момента 7 човека вече са ни в лазарета, това ни идва малко в повече. Последните 2 контроли ще се опитвам да си изчиствам състава. За мен е важно всички да са подготвени, няма да ги пестя за контролите. Важното е да сме здрави, защото ако не сме здрави, се налагат някакви смени. Ние не можем да си позволим сега да взимаме още нови футболисти. Вече казах, че това са хората, на които ще разчитаме и това ни е бюджетът. Никога не съм искал футболисти накуп, с тези ще играем и мисля, че ще се справят.

Хебър: Ивайло Василев, Георги Търтов, Ивайло Найденов, Радослав Терзиев, Ивайло Тодоров, Александър Бастунов, Емануил Манев, Евгени Игнатов, Октай Хамдиев, Китан Василев, Живко Петков (Иван Дишков, Тодор Чаворски, Стойчо Папазов, Цветелин Тонев, Богомил Божуркин)

Главен съдия: Али Каплан;

Помощници: Айкен Аривчан, Айзан Юрдап (всички от Турция);

Белек, Стадион: “Сузези”.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx