1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Хебър загуби от втория отбор на Краснодар

Хебър загуби от втория отбор на Краснодар

Време за четене: 3 минути

Хебър загуби с 2:5 от Краснодар II първата си контрола от лагера в Анталия, Турция.

Головете за пазарджиклии бяха дело на Ивайло Михайлов (10-та) и Живко Петков (49-та). За руския тим се разписаха Вячеслав Литвинов (3), на два пъти Олакунле Олусегун (16 и 44), Иракли Манелов (19) от дузпа и Давид Кокоев (39). Хебър показа две различни лица в контролата. През първата част “жълтите” в този мач хебърци демонстрираха слаб футбол и логично бяха наказани на пет пъти от противника. След почивката Хебър бе по-добрият тим на терена и създаде няколко отлични положения, но за жалост реализира само едно. Трети гол на пазарджиклии пък бе отменен заради несъществуваща засада. В следващата си контрола хебърци ще имат за съперник косовския тим на Дукаджини (Кина). Мачът е идната сряда.

Хебър I полувреме: Ивайло Василев, Стойчо Папазов, Иван Дишков, Ивайло Тодоров, Георги Търтов, Олег Димитров, Александър Бастунов, Евгени Игнатов (капитан), Мартин Вълчинов, Китан Василев, Ивайло Михайлов.

Хебър II полувреме: Петър Дебърлиев, Ивайло Найденов, Томислав Папазов, Радослав Терзиев, Цветелин Тонев (капитан), Жак Пехливанов, Георги Каракашев, Тодор Чаворски, Октай Хамдиев, Живко Петков, Емануил Манев, Васил Геров.

Николай Митов: Срещу Краснодар II бяхме двулики.

Старши треньорът на Хебър Николай Митов сподели причините за загубата в първата контрола от лагера в Анталия.

В момента тренировките са тежки и затова давам на всеки по равно минути в контролите. Когато имаш претенции, трябва да ги покажеш на терена, използвайки шанса си. А не да правиш това по кафетата или на маса. Първото полувреме беше много слабо за нас. Няма какво да го крием. Почти никой не мога да отлича до почивката. За себе си правя изводи. През второто полувреме видях другото лице на Хебър. В момента се готвим и до първия мач трябва да изчистим тези недъзи в играта. Надявам се получените контузии на Георги Търтов и Жак Пехливанов да не са от най-тежките, защото много им идва вече на тези момчета. Поуките ще си извлечем и в официалните мачове ще изглеждаме различно.

Тежка контузия помрачи настроението на лагера в Анталия.

Извършените по време на контролата с Краснодар II три принудителни смени в състава на Хебър се оказаха с различни по мащаб поражения. Най-тежко е състоянието на халфа Жак Пехливанов, който се възстанови само преди няколко месеца от операция на коляното. Направеният по-рано медицински преглед установи на първо четене скъсани коленни връзки на другия крак. Поради тази причина Жак ще се завърне преждевременно в България за да мине най-напред ядрено-магнитен резонанс, след което ще се преценява как да продължи лечението му. Ако обаче лошата прогноза бъде потвърдена от снимката, Пехливанов ще трябва да се подложи на нова хирургическа интервенция, която отново ще го извади от любимата за дълъг период от време.

Жак Пехливанов

Относно Георги Търтов и Томислав Папазов, прегледите не са показали нещо смущаващо и те ще тренират на облекчен режим в следващите два дни. Междувременно да се присъедини към лагера на Хебър в Анталия бе повикан защитникът Мартин Михайлов, който заради лечение на травма остана да се готви по индивидуален план в Пазарджик. Очакванията са той да бъде на линия в лагера на пазарджиклии за началото на новата тренировъчна седмица.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx