Хебър започна зимната подготовка с празнично настроение

Време за четене: 2 минути

Хебър среща поляци в последната си контрола от лагера в Турция.

Полският първодивизионен Заглебие (Сосновиец) ще бъде последен противник на Хебър в контролите на пазарджиклии от започващия след седмица лагер в Турция. Проверката с поляците ще се играе на 2 февруари в Белек, Анталия. Преди тази контрола момчетата на Николай Митов ще срещнат последователно руския първодивизионен Kраснодар II (22.01), елитния ФК Дукаджини от косовския град Клини (26.01) и отново руснаци, в лицето на Ротор Волгоград (29.01). Преди лагера в южната ни съседка хебърци ще изиграят спаринг със столичния Славия(13.01), а след завръщането си в Пазарджик ще завършат серията от контролни двубой с тест срещу Локомотив в Пловдив (12.02).

Междувременно снощи футболистите на Хебър се събраха за първи път в пълен състав, след като в предните 3 дни тренираха на групи заради медицинските и функционални прегледи и тестове. В заниманието, състояло се на официалния терен на стадион „Георги Бенковски”, взеха участие всички футболисти на тима, включително и новите две попълнения Ивайло Найденов (Левски) и Китан Василев (Септември).

След тренировката настроението в съблекалнята бе приповдигнато, тъй като с почерпка по случай Ивановден се отчетоха цели 7 човека, празнуващи на светлия ден – футболистите Ивайло Василев, Ивайло Найденов, Ивайло Михайлов, Ивайло Тодоров, Иван Дишков, домакинът Иван Чорлев и физиотерапевтът Иван Василев.
Днес предстои последното за седмицата занимание, а в неделя момчетата на Николай Митов ще имат почивен ден.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.