1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Чепинец
  8. »
  9. Чепинец (Велинград) има нов президент

Чепинец (Велинград) има нов президент

Време за четене: < 1 минута

Нов председател на УС излъчи проведеното Общо отчетно-изборно събрание на ФК Чепинец.

За клубен шеф в следващия управленски мандат делегатите изненадващо избраха заместник-кмета на Община Велинград Исмаил Моллов. 45-годишният нов председател ще наследи на поста досегашния ръководител на клуба д-р Костадин Коев, който преди това бе спряган за основен фаворит и евентуален втори мандат начело на ФК Чепинец. Коев управляваше Чепинец от началото на февруари 2016 година до момента.

Наред с Моллов в новата клубна управа на велинградчани влязоха още футболният треньор Стефан Караманов и бившият футболен рефер Георги Белев. От досегашното ръководство на клуба, освен д-р Костадин Коев, по тяхна молба бяха освободени наставникът на мъжкия тим Николай Байраков и журналистът Филип Устабашиев. Новият Клубен съвет на ФК Чепинец също ще бъде съставен от трима души. За негов председател бе избран д-р Емил Калоферов, а за членове – Стойчо Кривулев и Валентин Чаушев.

Дневният ред на събранието включваше четири точки. В първата беше направен отчет за дейността на сдружението в периода 2016-2021 г. След това членовете на общото събрание гласуваха процедурно освобождаването на ръководните органи на ФК Чепинец – управителен и клубен съвет. Третата точка от дневния ред включва избор на нови УС и КС. Форумът завърши с точка „Разни“.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx