1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Най-четеното в pzsport.info за 2021 година

Най-четеното в pzsport.info за 2021 година

Време за четене: < 1 минута

Годината отминава и е време за равносметки. Днес решихме да направим бърз поглед в статистиката с най-четените материали за вече изминаващата 2021г.

Резултатите сочат, че Вие, нашите читатели, сте проявили най-сериозен интерес към темата със състава на Четвърта лига и редуцирания брой участващи отбори през настоящата кампания. Челно място заема и анализът ни за сензационното изваждане на Родопи (Дебръщица) от шампионата на южната Пета лига, съпроводен с информация за сериозните наказания по повод опит за малтретиране на футболни съдии в областта. Сериозен интерес предизвика материалът ни за иновациите в областните аматьорски първенства и популяризирането на всички местни тимове в едно от най-обичаните приложения за следене на спортни събития в реално време Sofa Score. Посетителите на сайта ни оцениха високо и обзора за шампиона Чико-Бунара (Бяга), както и статията за двата изпадащи тима в дивизията Левски (Ракитово) и Оборище (Панагюрище) II.

И така, най-четените материали за първата година от третото десетилетие на XXв. са:

Кой и защо не иска „А“ областна да е с 16 отбора.

Извадиха Родопи от „Б“ РФГ – Юг. Наказанията след кръга

От днес пазарджишките Четвърта и Пета лига превземат SofaScore

Чико-Бунара вдигна купата за първенец на „А“ РФГ

Левски (Ракитово) и дубълът на Оборище изпаднаха от Четвърта лига

Счупена ключица и два пукнати глезена в отбора на Балкан след мача в Паталеница

Отнеха три точки от актива на Вихър

Спартак (Калугерово) взе служебно 3:0 в Белово

От началото на годината до днешната дата pzsport.info е бил посетен близо 200 000 пъти. Отбелязваме и сериозен интерес към възможността за изразяване на лично мнение и свободата на словото, която екипът ни осигурява, като под материалите ни Вие, нашите читатели, сте оставили над 600 коментара. Общият брой на статиите към 18 декември 2021 г. е 652.

Благодарим Ви! Продължаваме напред и през новата 2022г. в името на любимата игра, в името  на спорта и областта. Весели празници! Бъдете здрави!

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx