1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Нов отбор се включва в лигата по минифутбол

Нов отбор се включва в лигата по минифутбол

Време за четене: 2 минути

Към първенството на малки вратички от втората фаза се присединява отборът на Атлетик (Велинград) – това съобщиха от ръководството на шампионата.

Отборът трудно ще навакса в класирането със седем мача по-малко, но пък остава надеждата участието на новия тим да повиши интереса, качеството и конкуренцията между участниците. Атлетик ще играе с предвидените за почиващи отбори във вече утвърдената схема на програмата и ще се включи от осмия кръг.

През следващата седмица на “Релакс Арена” са предвидени три двубоя, в два от които участие ще вземат момчетата, представляващи Дебръщица. В понеделник от 19 ч. Родопи (Дебръщица) приема Dream Team в среща от петия кръг, а в сряда са мачовете между Шипка (Драгор) и Форест от осмия кръг, както и АПФК Пазарджик с Родопи от шестия. Съответно двата двубоя са с начален час 19 ч. и 20 ч.

Въпреки напредналото време ще се опитаме да организираме мач през тази седмица за Атлетик (Велинград), с някой от отборите, които нямат отложени мачове – споделят организаторите.

Към момента битката на върха е ожесточена, като Форест, Шипка и Warriors са с по петнадесет точки. Шест пункта по-малко имат тимовете на Марица (Огняново) и АПФК Пазарджик. С две победи дотук е отборът на Dream Team, а само три точки са успели да запишат момчетата от Дебръщица, което им отрежда последното място преди включването на Атлетик в групата.

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx