1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Спортни бази и съоръжения
  8. »
  9. Подготвят зала “Васил Левски” за Шампионската лига

Подготвят зала “Васил Левски” за Шампионската лига

Време за четене: < 1 минута

Извънреден и непланиран ремонт стартира в спортна зала “Васил Левски”.

Той е свързан с предстоящото участие на ВК Хебър в групите на Шампионската лига по волейбол, където критериите за провеждане на мачове са с много големи изисквания. Именно, за да не се наложи на хебърци да домакинстват на своите противници в друг град, снощи стартира частичен ремонт, който ще засегне зоните около игралното поле, така че да се получат по-големи отстояния. В тази връзка ще бъде премахнат подиумът под информационното табло, ще се наложи и корекция на зоните от другата страна, където полето беше оградено с дървена мантинела.

Спортна зала “Васил Левски” е вече с 43-годишна история, но сериозните подобрения по нея стартираха едва след 2016 година, когато бе започнат и сегашният социално-спортен проект “Хебър”. От тогава до днес спортното съоръжение претърпя няколко ремонта, които бяха свързани с подмяна на отоплението, смяна на покривната конструкция, реновиране на съблекални, сервизни помещения, общи части, бани и тоалетни, а в началото на тази година със средства от Министерство на младежта и спорта беше обновена и фасадата.

Първият домакински мач на Хебър в групите на Шампионската лига ще бъде на 16 декември, когато пазарджиклии ще посрещнат в спортна зала “Васил Левски” немския Фридрихсхафен.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx