1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. "Б" ОГ Север
  6. »
  7. Резултати от последния еснен кръг в “Б” ОГ Север

Резултати от последния еснен кръг в “Б” ОГ Север

Време за четене: < 1 минути

Вчера приключи полусезонът на север в Пета лига, като след седмица ще се изиграе отложеният мач между Барикади (Стрелча) и Спартак (Щърково), когато ще разберем и крайното класиране за 2021 г.

Миньор (Елшица) 2-2 Карабунар

Младият отбор на Елшица спря Карабунар по пътя към първите им три точки през сезона.

Ботев (Черногорово) 2-1 Спартак (Щърково)

В дербито от горната половина на класирането домакините взеха трите точки и поне преди срещата след седмица между Барикади и Спартак ще заемат второто място.

Лесичово 0-2 Звезда (Семчиново)

Разочароващ мач за домакините и безпроблемен успех за Звезда.

Шипка (Драгор) 0-9 Оборище (Панагюрище) II

Срещата с може би предизвестен край още преди нейното начало бе тази в Драгор. Единствената смяна на домакините, влязла през втората част, не успя да ги спаси от погром от устремилия се към промоция дубъл на Оборище.

Анализ на полусезона

Преди срещата от отменения кръг между Барикади и Спартак можем да отбележим някои статистики за полусезона в северната подгрупа на Пета лига. Общият брой на попаденията е впечатляващ – 156, а средно на мач падат по 4,73 гола, докато на Юг са отчетени само 62 гола, а средният показател на мач е 3,1. В почти половината от мачовете домакините са печелили, в 1/3 от срещите успехът е бил за гостите, а 21% от кръговете са завършвали реми.

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Subscribe
Notify of
guest
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Запознат съм
Запознат съм
1 година

Бинго кажи как искаха пак да те бият в Черногорово, щото си много убав 😄
Как двама от основните ти футболисти си отиват защото не искат да се занимават със селските ти номерца, изгони си най-добрите футболисти в последните 2 години, и сега чакаш циганите да ти играят за 40 лв

CHELSEA
CHELSEA
1 година

То на него на много места му се разминава заради голямата му грозна уста, за Калугерово говори, за Лесичово говори, а ако тръгне някой на него да му вади керливите ризи незнам дали ще има отбор в Щърково, жалко за няколкото хубави момчета който му се връзват играят там та даже и пари дават от време на време

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx