1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. Бенковски
  8. »
  9. Отбор от областта с любопитно подобрение в световноизвестно приложение

Отбор от областта с любопитно подобрение в световноизвестно приложение

Време за четене: 2 минути

Единственият от тимовете в аматьорското ниво на футбол в областта, а може би и в страната, който може да се похвали с наличен състав в приложението SofaScore, е петодивизионният Бенковски (Црънча).

От вчера на всички платформи за следене на спортни събития от цял свят под егидата на SofaScore феновете от област Пазарджик могат да се запознаят с актуалния състав на клуба от Црънча. Иновационното въведение стана факт благодарение на усилената работа на Ангел Нейков, който вече е направил предложение и до други отбори от региона, които могат да предоставят информация за състезателите си, а тя след това да бъде въведена в мобилната апликация.

Без съмнение това допринася за по-завършения вид на отборите. Информирал съм няколко тима от областта, като през новата седмица очаквам обратна връзка. Шипка (Драгор), Зенит (Ветрен дол), Барикади (Стрелча), Величково, Чико-Бунара (Бяга) и Спартак (Калугерово) са само част от клубовете, с които съм в контакт и при тяхно желание визитките им в популярното приложение за следене на резултати в реално време ще бъдат обогатени.

В следващите дни се очаква да бъде одобрена и останалата част от предоставените индивидуални снимки на състезателите от родопското село, за да може обликът на отбора да придобие завършеност.

Развитието на подобен тип “информационна реклама” за отборите е единствена по рода си в нашата област. Подканвам представители на всички желаещи отбори да се свържат с мен на имейл angel.neikov@gmail.com или в някоя социална мрежа, където да изпратят снимки на футболните паспорти (закривайки ЕГН) или друг официален документ от БФС, удостоверяващ записаните състезатели в дадения тим, за да подпомогнем технологичния подем в аматьорските лиги от областта.

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx