Хебър приема Левски на стадион „Георги Бенковски“

Време за четене: < 1 минута

Хебър се завръща на стадион „Георги Бенковски“ след повече от месец и половина пауза, в която приемаше своите противници на терена в Брацигово.

В четвъртък „зелените“ ще играят у дома с гостуващия Левски (Лом) в среща от XVI кръг на Втора лига, а мачът ще се проведе на официалния терен на стадион „Георги Бенковски“, който в последните 45 дни претърпя спешна рехабилитация за възстановяване на тревната настилка и вече е в повече от добро за сезона състояние.

През лятото тревата на стадиона бе налегната от гъбична болест, която буквално унищожи 60% от терена. От поддържащата спортната база фирма предприеха спешни действия за реновиране на игрището, но те бяха свързани с технологично време за покълване на новата трева и нейното сгъстяване.

Главен съдия на мача ще бъде бившият международен съдия и действащ главен рефер от Първа професионална лига Станислав Тодоров от Шумен.

Негови асистенти ще бъдат Мирослав Симеонов и Богомил Димитров. Рюстем Карагарен (Асеновград) взе назначение за четвърти съдия, а Илко Топалов от Рудозем ще се изявява като съдийски наблюдател.

Допускането на зрители ще бъде отново с така нар. „зелен сертификат“ – ваксиниран, преболедувал или негативен PCR или антигенен тест.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *