1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. За четвърта поредна година се проведе волейболен турнир в памет на инж. Тодор Стоицев

За четвърта поредна година се проведе волейболен турнир в памет на инж. Тодор Стоицев

Време за четене: 2 минути

За четвърта поредна година ВК Пан Волей (Панагюрище) организира и проведе волейболния турнир за момичета, който е в памет на инж. Тодор Стоицев – един от най-големите спомоществуватели на този спорт в Панагюрище.

Турнирът се състоя на 9 октомври, в зала „Арена Асарел“ и бе открит от председателя на ВК Пан Волей Стоян Василев и треньора на клуба Росица Ангелкова. Президентът на „Лайънс клуб“ – Панагюрище Мария Бензарова поздрави всички участници и гости в залата. Спортното събитие се реализира с подкрепата на „ОПТИКС“ АД, „Лайънс клуб“ и „Лео клуб“ – Панагюрище.

В турнира участваха представителките на домакините от ВК Пан Волей, ВК Родопа (Смолян) и ВК Яворов (Чирпан). Отборите играха всеки срещу всеки, като важни за организаторите бяха емоциите и радостта от волейболната игра. Всички отбори бяха победители, класиране нямаше, а турнирът бе своеобразен празник на подрастващите във волейбола. Трябва да отбележим двете блестящи победи на панагюрския отбор.

Резултати:

  1. ВК Пан Волей – ВК Яворов 2:0 гейма

  2. ВК Яворов – ВК Родопа 0: 2 гейма

  3. ВК Пан Волей – ВК Родопа 2 : 1 гейма

Браво момичета, пожелавам ви още много победи този сезон! Браво на треньорката Н. Даньова, чиято заслуга за успеха е огромна! Благодаря на г-н Стоян Василев за подкрепата. Благодарим на г-н Чолаков и Оптикс АД за съдействието и финансова подкрепа! Благодарим на зала Арена Асарел за перфектните условия! Заедно можем да радваме ДЕЦАТА, нашите, вашите…децата на България!, коментира треньорката Росица Ангелкова.

Снимки: PIA News

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx