1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. 21 делегати от Пазарджишко ще избират президент на БФС

21 делегати от Пазарджишко ще избират президент на БФС

Време за четене: < 1 минута

Двадесет и един делегати от Пазарджишка област ще вземат участие в работата на извънредния конгрес на БФС, който по традиция ще се проведе в столичния НДК.

Регистрацията на делегатите започва в 10 часа. Два клуба няма да имат представители на най-висшия форум на футболната централа. Това са ФК Величково и Балкан (Варвара). Първите въобще не са излъчили свой делегат за конгреса, а номинираният от Общото събрание на ФК Балкан представител Георги Градев не е получил документите си за допуск до сбирката в НДК заради сигнал до прокуратурата от трето лице. Въпросната жалба е посочена от БФС като мотив за отказ.

Номинално 526 клуба имат право на глас на извънредния конгрес на Българския футболен съюз, въпреки че клубовете, излъчили свой представител-делегат, са 508.

По време на заседанието в зала 1 на НДК ще има 8 урни, в които да се гласува за президент на Българския футболен съюз. Изборът ще става чрез интегрална бюлетина. Тя ще включва шест имена – на кандидатите, подали документи за участие. Това са Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, Ивайло Дражев, Христо Христов и Георги Захариев.

От БФС потвърдиха, че по време на конгреса ще присъстват представители на ФИФА и УЕФА, които не идват по покана на нашата централа, а са част от задълженията на международните организации. Дали конгресът ще се излъчва на живо и дали медиите ще имат достъп, ще стане ясно по време на самия конгрес. Извънредният конгрес беше насрочен от Софийския градски съд.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
4 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Стоян

Странно защо ли точно двата Пазарджишки клуба които са против Перуката нямат свой представител,защото пак нашите смешници се продадоха за един банкет и се надупиха и тази пародия продължава

Димитър Танков

Спас Иванов, кобака, Тошко Попов продажници, мърши

stalin5

Чудя се защо сме недоволни от Михайлов и компания- я колко години вече нямаме загуба на Световни и Европейски първенства!!!
Е че не сме се класирали там е друг въпрос!!!
Сега още четири години ще се гордеем с това постижение!!!

Бербатов

Не 4, а докато е жив, защото ще подмени всичко, което е гласувало против него и промяната ще бъде потушена. Тук сме под робство в мирно време !!!

4
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx