Ремотните дейности в спортна зала “Хебър” продължават

Време за четене: < 1 минута

До момента със собствени средства е направен ремонт на съблекалните и тоалетните, укрепена е конструкцията, а до края на октомври ще бъде обявена обществена поръчка за енергийно обследване и цялостно енергоефективно обновление на сградата.

С фирмата изпълнител през изминалия месец бяха заздравени основите. Проблемът с наклоняването на сградата, причинен от старата спукана канализация, вече е разрешен, конструкцията е заздравена, а Общината се подготвя да подаде документацията за кандидатстване по т. нар. Норвежки проект, по който в Пазарджик вече беше обновено част от уличното осветление.

Проектът за енергийно обновление на зала „Хебър” ще обхване цялата сграда, както и прилежащите зали по борба и бокс, ще бъде възстановен и лекарският кабинет. Това ще е петата зала, която се реновира и с нея ще се завърши цикълът. Догодина тук ще се направи и още едно игрище за волейбол с топла връзка към залата. Тя ще остане тренировъчна база само за волейбол, а баскетболът и бадминтонът ще отидат в новата зала на Зоната на здравето. Залата на Спортното училище ще остане учебно-тренировъчна за всички спортове

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *