1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Спортни бази и съоръжения
  8. »
  9. Ремотните дейности в спортна зала “Хебър” продължават

Ремотните дейности в спортна зала “Хебър” продължават

Време за четене: < 1 минута

До момента със собствени средства е направен ремонт на съблекалните и тоалетните, укрепена е конструкцията, а до края на октомври ще бъде обявена обществена поръчка за енергийно обследване и цялостно енергоефективно обновление на сградата.

С фирмата изпълнител през изминалия месец бяха заздравени основите. Проблемът с наклоняването на сградата, причинен от старата спукана канализация, вече е разрешен, конструкцията е заздравена, а Общината се подготвя да подаде документацията за кандидатстване по т. нар. Норвежки проект, по който в Пазарджик вече беше обновено част от уличното осветление.

Проектът за енергийно обновление на зала „Хебър” ще обхване цялата сграда, както и прилежащите зали по борба и бокс, ще бъде възстановен и лекарският кабинет. Това ще е петата зала, която се реновира и с нея ще се завърши цикълът. Догодина тук ще се направи и още едно игрище за волейбол с топла връзка към залата. Тя ще остане тренировъчна база само за волейбол, а баскетболът и бадминтонът ще отидат в новата зала на Зоната на здравето. Залата на Спортното училище ще остане учебно-тренировъчна за всички спортове

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx