1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Хебър обяви как ще се влиза на мача с ЦСКА

Хебър обяви как ще се влиза на мача с ЦСКА

Време за четене: 2 минути

Ръководството на ФК Хебър 1918 съобщи какъв ще бъде редът за допуск на феновете за предстоящия мач от турнира за Купа България срещу  ЦСКА, който ще се проведе на 22 септември 2021 година, сряда, от 16.00 часа на стадион „Георги Бенковски” в град Пазарджик.

Публикуваме пълния текст на съобщението, изпратено до медиите:

  1. В продължение на политиката на Община Пазарджик и ФК Хебър от 2017 г. насам за всички контролни и официални мачове входът на стадион „Г. Бенковски” да бъде свободен, ви информираме, че билетите и за мача с ЦСКА ще бъдат с нулева стойност за феновете на домакини и гости.

  2. Всички привърженици на ЦСКА, независимо дали са от Пазарджик, областта или други населени места от страната, трябва да заемат местата си в сектора за гости, който се намира на западния вход на стадиона, непосредствено до големия изкуствен терен.

  3. За привържениците на Хебър и неутралните зрители на срещата са отредени останалите 3 сектора на стадиона – „А”, „Б” и „В”. В сектор „А” по традиция ще се влиза с предварително раздадени билети, с изключение на изградените встрани от него нови два блока – 1 и 2.

  4. В сектор „В”, където до началото на срещата ще бъдат поставени нови седалки, допускът ще бъде, аналогичен с този за останалите футболни срещи от шампионата на Втора ПФЛ. Същото важи и за желаещите да изгледат срещата от сектор „Б”, който се намира до източния вход на стадион „Георги Бенковски”.

  5. Ръководството на ФК Хебър приканва желаещите да изгледат футболната среща фенове да заемат местата си на стадион „Георги Бенковски” поне с 45 мин. по-рано от обикновеното, тъй като заради мерките по осигуряване безопасността по трибуните влизането на спортното съоръжение ще става в пъти по-бавно.

  6. Във връзка с разпорежданията на РЗИ, ви напомняме, че провеждането на спортни състезания с публика се допуска при заемане на не повече от 30% от местата, спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 метра и носене на защитни маски за лице.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx