1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Художествена гимнастика
  8. »
  9. Цветейоана Пейчева отново със злато

Цветейоана Пейчева отново със злато

Време за четене: < 1 минута

Страхотно представяне на гимнастичките от спортен клуб по художествена гимнастика “Диляна”, на провелия се на 3 и 4 септември, Международен турнир за купа “Берое”.

Клуб “Диляна” се представи с шест гимнастички, при най-малките деца, родени през 2014 година. Галианна Гергова спечели сребърен медал на без уред. Илина Овчарова и Летисия Пиронова, родени 2013 година, също са със сребърни отличия. При девойките старша възраст Гергана Костадинов зае трето място в многобоя, второ място на обръч и трето място на топка. В същата възрастова група Евгения Неделчева спечели трето място на обръч.

Традиционно силно се представи Цветейоана Пейчева, тя стана безапелационна шампионка при Девойките младша възраст, като спечели четири златни медала, в многобоя, на обръч, на топка и на бухалки. Цветейоана спечели и купата за най-добре представила се гимнастичка на турнира, нейната треньорка госпожа Таня Бояджиева, също беше наградена с купа.

Веднага след турнира, Цветейоана Пейчева замина на подготовка снационалния отбор в София. Пожелаваме още много успехи на момичета! Попътен вятър, Цвети!

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx