Цветейоана Пейчева отново със злато

Време за четене: < 1 минута

Страхотно представяне на гимнастичките от спортен клуб по художествена гимнастика „Диляна“, на провелия се на 3 и 4 септември, Международен турнир за купа „Берое“.

Клуб „Диляна“ се представи с шест гимнастички, при най-малките деца, родени през 2014 година. Галианна Гергова спечели сребърен медал на без уред. Илина Овчарова и Летисия Пиронова, родени 2013 година, също са със сребърни отличия. При девойките старша възраст Гергана Костадинов зае трето място в многобоя, второ място на обръч и трето място на топка. В същата възрастова група Евгения Неделчева спечели трето място на обръч.

Традиционно силно се представи Цветейоана Пейчева, тя стана безапелационна шампионка при Девойките младша възраст, като спечели четири златни медала, в многобоя, на обръч, на топка и на бухалки. Цветейоана спечели и купата за най-добре представила се гимнастичка на турнира, нейната треньорка госпожа Таня Бояджиева, също беше наградена с купа.

Веднага след турнира, Цветейоана Пейчева замина на подготовка снационалния отбор в София. Пожелаваме още много успехи на момичета! Попътен вятър, Цвети!

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.