1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Само едно наказание в “А” РФГ

Само едно наказание в “А” РФГ

Време за четене: < 1 минута

Тракиец (Главиница) остана без основния си нападател Илиян Мирчев за следващите пет мача от “А” РФГ – Пазарджик.

Дисциплинарната комисия при ОС на БФС спря състезателните права на тарана, след като разгледа доклад на главния съдия на срещата в Главиница Стоил Малинов. Илиян Мирчев получава наказание от 1 среща за получен червен картон (респективно два жълти), а впоследствие и още четири мача за “удар в главата на противников играч при спряла игра”. Мачът между неговия Тракиец и Локомотив (Септември) завърши 2:2. Други наказания в отминалия кръг на “А” РФГ – Пазарджик няма, съобщиха от Дисциплинарната комисия.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
6 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
ЧОЧО

ВИЩЕ КОЛЕГИ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА В ОБЛАСТ ПАЗАРДЖИК, КАКВА СМЕШНА РАБОТА ОТ СТРАНА НА ТОЗИ САЙТ. ИЗМИНАХА 5 ДЕНА ОТ КАКТО СВЪРШИХА СРЕЩИТЕ В ОБЛАСТА, А ТЕЯ МИ ПИШАТ ЗА НЯКАКВИ НАКАЗАНИЯ. НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФУТБОЛА. ТО Е ЯСНО ЧЕ ОТ ТУК НЕМОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ НИЩО. НАУЧАВАМЕ СИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ДРУГИ САЙТОВЕ. НА МЕН МИ Е ЧУДНО ЗА КАКВО ИЗОБЩО СЪЩЕСТВУВА ОЩЕ ТОЗИ САЙТ. ЗАКРИВАЙТЕ ГО. НЯМА ДА ЛИПСВА НА НИКОЙ. НИЩО ПРОТИВ ХОРАТА КОИТО РАБОТЯТ В НЕГО, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ 👍

Реалист

Прав си , закриване!

stalin5

Колеги подкрепям ви в частта за слабата и и ненавременна информация,но не и за закриването на сайта!!!
Но че е доста по “слабичък”от преди то е видно от коментиращите и техните коментари!!!
Липсва например информация относно мачовете,особено преди тях!!!
Забелязал съм,че едни отбори са с особен приоритет,но това си е редакционна политика!!!
Поучете се например от VELSPORT-резултати на полувремената и крайни такива и то веднага след края на мачовете!!!
Бъдете живи и здрави !!!

zapalqnko

Доста отбори на страницата си във Фейсбук пишат за мачовете на своите отбори.Тук просто ги преписват и публикуват с малки корекции.

ЧОЧО

КОЛЕГАТА ЗАПАЛЯНКО Е ПРАВ, И КОЛЕГАТА РЕАЛИСТ Е ПРАВ. ЗА КАКВО ТИ Е ТОЗИ САЙТ БЕ СТАЛИНЕ. АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ СЕ ПИШЕ ЗА ОТБОРИТЕ В ОБЛАСТА, НЯМА НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ. САМО СЕ ДРАЗНЕ НЯКОЙ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ КАТО ПРЕПИШАТ ОТ ДРУГИ САЙТОВЕ И ТОВА Е. ДАЖЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ГИ КАЗВАТ ВСЕКИ ПЪТ. ТА КАЖИ ЗА КАКВО НИ Е ТОЗИ САЙТ. ДА ГО ЗАКРИВАТ И ТОВА Е. ДАЖЕ И ТИ СИ ПРАВ СТАЛИНЕ, ПРЕДИ МНОГО ПОВЕЧЕ ХОРА ВЛИЗАХА ТУК А СЕГА НЕЗНАМ ДАЛИ И 50 ЧОВЕКА ГО ПОСЕЩАВАТ. АКО ПРОМЕНЯТ НЕЩО ОТ ТОВА КОЕТО ГОВОРИМ, АЗ ЩЕ СЪМ ПЪРВИЯ КЪДЕТО ЩЕ ГИ… Прочетете повече »

Александър
6
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx