1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Бойни
  6. »
  7. Джудо
  8. »
  9. Пет медала за СК Кодокан от международния турнир в Сърбия

Пет медала за СК Кодокан от международния турнир в Сърбия

Време за четене: < 1 минута

Петима състезатели на СК Кодокан, които са ученици в Спортното училище, защитиха успешно името на пазарджишката школа по джудо на Международния турнир в град Алексинац, Сърбия.

Състезанието се проведе на 4 септември и в него участие взеха 250 състезатели от България, Сърбия, Босна и Херцеговина и Македония. И петимата състезатели на Кодокан и Спортното училище показаха отлична подготовка и успяха да победят силни съперници в своите възрастови групи. В категория до 50 кг при 18-годишните Георги Дамянов безапелационно победи съперниците си и се класира първи. Второ място и сребърни медали завоюваха Мария Малинова в кат. до 52 кг. при 18-годишните и в същата възрастова група в кат. до 60 кг. среброто спечели Стилиян Гушков. Андрей Ганчев в кат. 55 кг при 18-годишните и Денислав Медаров в кат. 46 кг. при 13-годишните станаха трети и се окичиха с бронзовите медали.

Сега състезателите на СК Кодокан започват усилена подготовка за много важните отборни шампионати по джудо, които започват в началото на октомври. Като начало им предстоят усилени тренировки в базовия лагер във Велинград, съобщи треньорът на клуба Величко Серев.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx