1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Югозападна трета лига
  6. »
  7. БФС определи официална топка за Трета лига

БФС определи официална топка за Трета лига

Време за четене: < 1 минута

Официалните срещи от започващото на 7 август ново футболно първенство на Югозападната Трета лига ще се играят с топка на немския спортен концерн “Puma”.

По време на традиционната предсезонна среща с представители на отборите от Трета лига изпълнителният директор на футболната централа Борислав Попов представи новата топка “Puma”, осигурена за нуждите на клубовете от БФС. Всеки от отборите ще получи по десет броя от артикула плюс още десет тренировъчни топки „Select”.

“Желая успех в тези трудни за всички нас времена. Българският футболен съюз оценява усилията, които полагате, за да осигурите съществуването на клубовете си и заедно да продължим да развиваме футбола у нас”, заяви Попов и обяви разработката на нова видеоплатформа, чрез която всички участници ще могат да излъчват двубоите си онлайн в реално време. Както е известно, в последните няколко сезона БФС обезпечава отборите от третото ниво на футбола ни с необходимите технически пособия, за да могат феновете им да наблюдават мачове на живо.

От своя страна президентът на АФЛ Румян Вълков акцентира върху изискването, касаещо футболистите до 21 години, според което всеки играч между 16 и 21-годишна възраст следва да прекарал поне две години в школа на роден клуб, или поне три години за играчите между 12 и 21 години.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx