1. Начало
  2. »
  3. Млади таланти
  4. »
  5. Нови титли за отбора на СК Шампион

Нови титли за отбора на СК Шампион

Време за четене: < 1 минута

Състезателите на СК Шампион (Пазарджик) регистрираха отлично представяне във втория кръг на Държавното първенство по модерен петобой за момичета и момчета до 13 и 15 години, състояло се в Шумен.

Те взеха участие в дисциплините плуване на 100 метра свободен стил и бягане 800 метра за малките и 1 600 метра за големите. СК Шампион се представи с пълни отбори в двата пола и в двете възрасти, като отново не пропусна да покаже класни състезатели. При 13-годишните отборно шампионите спечелиха бронзови отборни купи. Съставите бяха: Михаил Чакъров, Лъчезар Чакъров, Стилян Грахов и Димитър Белишки.

Въпреки че са по-малки по възраст момчетата от Пазарджик направиха страхотно бягане и заслужено се качиха на почетната стълбичка.

Момичетата също не се посрамиха – Симона Керезова, Иванка Стоилова, Ана-Мария Генова и Дара Маслева спечелиха бронз. В групата до 15 години индивидуално Десислава Лазарова с огромна преднина стана държавна шампионка, а Томас Григоров се класира на 3 място, веднага след него Васил Топалов зае четвърто място.

Малшанс с падане на кален завой на състезател лиши отбора от сигурен златен медал, който спечели на първи кръг. Момичетата на клуба също са държавни шампионки отборно – Теодора Маринова, която спечели плуването с 1,02, Десислава Лазарова, която е първа на бягането и Симона Керезова.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx