1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. Бенковски
  8. »
  9. Коментар: За два дни, двама души и една поливна система…

Коментар: За два дни, двама души и една поливна система…

Време за четене: < 1 минута

Съдбата на терена на стадион “Георги Бенковски” в Црънча изглежда все по-незавидна… или поне изглеждаше!

Посредством труда на треньора Боян Никленов и футболиста Георги Стоицов се намери компромисен, но със сигурност не и финален вариант, заместващ само бленуваната до този момент поливна система. Необходимото, но липсващо условие за поддържане на базата, в която целият екип вложи, влага и ще влага много време и усилия, е изграждането на напоителна система – пишат от сайта на Бенковски.

След края на игровия сезон зеленият килим неминуемо започна да придобива различни от естествените си нюанси, тревата оредя и въпреки влажното време напоследък, агонията по най-неотложната тема за отбора така и не намира своя край. Съвсем скоро ще измине 1 година от даденото обещание за поливна система. Притиснати до стената, намиращи се в състояние на шах, единственият временен изход от ситуацията пред клуба бе връщане обратно в началото на 21 век и използване на отживелици от време оно, като напояване от вадата с найлонов маркуч – възмущава се тимът от Црънча.

Изводите оставяме на вас, а ние продължаваме да се надваме на развитие… Но вече знаем, че “времето разкрива всичко скрито и прикрива всичко ясно.”

Източник: Официален Уебсайт на Бенковски Црънча

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx