1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Художествена гимнастика
  8. »
  9. Ренета Камберова откри турнира “Диляна Прима”

Ренета Камберова откри турнира “Диляна Прима”

Време за четене: < 1 минута

Председателят на „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува” Ренета Камберова откри VIII Международен турнир по художествена гимнастика „Диляна Прима“.

Надпреварата се организира от клуб „Диляна Прима“ със съдействието на община Пазарджик, Българска федерация по художествена гимнастика (БФХГ) и Социален бизнес ArtAngel, представян от Илиян Кузманов. На откриването присъства почетният председател на клуб „Диляна Прима“ и майка на легендарното ни златно момиче Диляна Георгиева – Виолета Георгиева.

Щастлива съм, че присъствам днес тук и откривам този международен турнир. Много се радвам, че моят роден клуб организира толкова мащабен турнир, който с всяка година става все по-силен. Благодаря на всички, които полагат огромни усилия около организацията на надпреварата. Благодаря на моята бивша треньорка Вили Петкова, както и на всички в клуба, че не спират всеки ден да се трудят и да успяват. Впечатлена съм от цялостната организация, от всички деца и особено от триката им. По мое време триката ни съвсем не изглеждаха по този начин и това е още едно доказателство, че художествената гимнастика не спира да се развива, каза олимпийската медалистка с ансамбъла от Рио де Жанейро 2016 година.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx