БФС наказа Левски (Ракитово)

Време за четене: < 1 минута

Три персонални и едно отборно наказание наложи на ФК Левски (Ракитово) Дисциплинарната комисия при ОС на БФС – Пазарджик за скандално прекратения мач във Варвара срещу Балкан.

Решенията на наказателния орган са взети на базата на докладите на длъжностните лица от срещата на стадион „Балкан” – делегата Асен Николов и главния съдия Васил Лукаев. Въпросната среща бе прекратена в средата на втората част при резултат 4:0 за домакините от Варвара, а повод за това стана групов протест на гостите, които подгониха главния съдия Васил Лукаев.

С най-голяма санкция от ракитовци е Георги Кадиев, който е изваден от футбола за една година.

Съотборникът му Васил Димитров е наказан с лишаване от състезателни права за 11 срещи, а треньорът на Левски Марио Манолов е наказан да не води в следващите пет мача своя тим от скамейката на резервите. Той ще плати и глоба в размер на 250 лева. Отделно от това на ФК Левски е наложена и отборна санкция – лишаване от домакинство за 6 срещи и глоба от 625 лева. Простите сметки показват, че на практика до края на настоящата година официални мачове в Ракитово под юрисдикцията на БФС няма да се играят, тъй като есенният полусезон в Пета лига, където изпадна ФК Левски, не предполага по повече от шест домакинства на участващите тимове.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

2 коментара по “БФС наказа Левски (Ракитово)

 • юни 2, 2021 в 09:46
  Permalink
  Харесвам 5
  Не харесвам 6

  Вън Куто помиара
  Вън Иван Кобаков – Колина
  Вън Асен Николов
  Вън Красимир Камберов
  Вън заплатаджията Мацев
  Ебаха майката на аматьорския футбол, на А регионална, а тази година с поръчковото си съдийство ни взеха и първото място в Б група!
  Оставка на всички подлоги

  Отговор
 • юни 2, 2021 в 11:22
  Permalink
  Харесвам 6
  Не харесвам 1

  Какво са ти взели на теб бе? 😄
  Според мен само Карабунар и Елшица играят по-грозен футбол от Щърково, даже Драгор въпреки че ги бихме 10 гола за 70 минути са по-симпатичен отбор и играят по-добът футбол.
  Незнам какво ти стана в последните години на теб, от доста време забелязах че си се превъзбудил с тоя Спартак.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *