1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Тенис
  6. »
  7. Бадминтон
  8. »
  9. Гергана Павлова е трикратна държавна шампионка

Гергана Павлова е трикратна държавна шампионка

Време за четене: < 1 минута

Гордостта на Пазарджик и „Бадминтон-скуош клуб Пазарджик“ Гергана Павлова за пореден път доказа изключителната си класа.

Нашето момиче е трикратна държавна шампионка на провелото се в Хасково Държавното лично първенство по бадминтон за младежи и девойки под 19 години. Участие взеха 110 състезатели от 20 клуба. На единично девойки на финала Гери победи с много силна игра Михаела Чепишева (Първомай) с 2:0 (21:19/21:16).

На двойки девойки с партньорка Таня Иванова (Хасково) победиха убедително на финала с 2:0 гейма Михаела Чепишева/Богомила Марчева (Първомай/Хасково). На смесени двойки с партньор Стивън Николаев (Стара Загора) победиха изключително убедително с 2:0 гейма Евгени Панев/Таня Иванова (Хасково).

Така за втора поредна година Гергана Павлова става абсолютна трикратна Държавна шампионка за девойки под 19 години.

Йоана Малинова е трета на двойки девойки с партньорка Кристин Малашевска (Дупница), като на полуфинал отпаднаха от шампионките Гергана Павлова/Таня Иванова. Йоана е пета на единично, като на четвъртфинал отпадна от Михаела Чепишева с 0:2 гейма. Кристиян Китанов е девети на единично и девети на двойки младежи.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx